Previous
Next

BIJ GMPW PNEUS WEMMEL BIEDEN WIJ EEN RUIM KEUZE AAN CEAT BANDEN OP VOORRAAD.

Het bedrijf kan bogen op uitmuntendheid in het automatiseren van bandenproductie en ontving onlangs zelfs de Manufacturing Excellence Award 2016 van de British Safety Council en de Sword of Honor, de hoogste veiligheidsonderscheiding ter wereld. British Council voor zijn Halol-fabriek.

CEAT is de toonaangevende bandenfabrikant in India, CEAT Ltd, die op de eerste plaats staat in India voor klanttevredenheid van OE-banden volgens de JD Power 2017 India Original Equipment Tyre Customer Satisfaction Index Study (TCSI), uitgebracht op 28 maart 2017. Interessant is dat vanwege de constante druk op kwaliteitsnormen, het bedrijf heeft de afgelopen twee jaar vijf grote OEM-inzendingen gehad, waaronder Renault, MSIL Swift, Hyundai, Mahindra TUV 300 en Wagon R. Het ontwikkelde ook drie nieuwe modellen voor OEM’s.

Om de grootst mogelijke klanttevredenheid te garanderen, heeft CEAT zwaar geïnvesteerd in het creëren en onderhouden van ultramoderne R&D- en productiefaciliteiten. Het bedrijf kan bogen op uitmuntendheid in productieautomatisering en ontving onlangs de British Safety Council Manufacturing Excellence Award 2016 en Sword of Honor, de hoogste veiligheidsonderscheiding van de British Council voor zijn Halol-fabriek.